Patricia Bowman

Advocaat

In 1999 werd Patricia Bowman als advocaat ingeschreven aan de Balie van Antwerpen.

Na haar stage op het kantoor van voormalig Stafhouder Stanny Wens (met als stagemeester Mr. Wim Van Caeneghem) heeft zij haar vader, Mr. Patrick Bowman, vervoegd binnen het huidige kantoor.

Patricia Bowman specialiseerde zich vooral in het opvolgen van het debiteurenbeheer van verschillende grote spelers binnen de  zorgsector en scholengroepen. Ook KMO’s doen vaak beroep op haar voor de begeleiding in het opvolgen van de onbetaalde facturen.

Tevens is Patricia Bowman sedert 2004 erkend schuldbemiddelaar en wordt zij zeer regelmatig aangesteld door de Arbeidsrechtbank.

Met die kennis werd zij dan ook voorzitter van de Vakgroep Collectieve Schuldenregeling van de Balie Antwerpen vanaf 2017 tot 2020. Zij is nog steeds lid van de vakgroep en van AVAS.

In die hoedanigheid pleegt zij dan ook regelmatig overleg met andere belangengroepen die werken rond schuldenproblematiek.

Verder heeft Patricia Bowman in de loop der jaren een grote expertise uitgebouwd in verzekeringsrecht, huurrecht en familierecht.Heeft u vragen?
Wij zijn er om u te helpen.

Bowman Advocaten

Van Eycklei 45
2018 Antwerpen

Het Kantoor

2024 © All Rights Reserved