Juridische vraagstukken kunnen complex zijn. Wij trachten steeds uw dossier zo pragmatisch mogelijk te benaderen. We streven naar een duidelijke en heldere communicatie om u oplossingen aan te bieden waar u écht iets aan heeft. Bij Bowman Advocaten kan u rekenen op een brede expertise in diverse rechtsdomeinen.

Bowman Advocaten - Sinds 1978

Bowman Advocaten ontwikkelde zich sedert 1978 tot een dynamisch multidisciplinair advocatenkantoor voor ondernemers en particulieren.

Het kantoor heeft een uitgebreide expertise in de invordering van onbetaalde facturen welke zij heeft opgebouwd dankzij het jarenlange vertrouwen van haar cliënten, vooral in de sociale sector.
Door een menselijke, doch kordate benadering van de dossiers worden debiteuren aangezet tot betaling en blijft de cashflow van cliënten gegarandeerd.

Verder ligt de focus van het kantoor hoofdzakelijk op familierecht en jeugdrecht, waarbij zowel aan volwassenen als aan minderjarigen advies en bijstand wordt verleend.

Het kantoor staat garant voor professionele en kwaliteitsvolle dienstverlening afgestemd op de specifieke noden van elke cliënt. De samenwerking gebeurt steeds op een persoonlijke en transparantie manier met zorg voor een optimale kostenefficiëntie.

Want tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.

-Willem Elsschot

Ontmoet ons team

Maak kennis met het team van experts van Bowman advocaten, elk toegewijd aan een betere toekomst in hun respectieve vakgebied.

Heeft u vragen?
Wij zijn er om u te helpen.

Bowman Advocaten

Van Eycklei 45
2018 Antwerpen

Het Kantoor

2023 © All Rights Reserved